Venstre i Dragørs ekstraordinære generalforsamling 31. maj 2000

 

Ved den ekstraordinære generalforsamling blev forslaget om at annullere opstillingsmødet den 15. februar 2000 samt at lave nye regler for optagelse op opstillingslisten til næste kommunalvalg, nedstemt med stemmerne 32 imod og 17 for.

Dermed mener jeg ikke at der er mulighed for at få ændret på de forhold der har skabt problemerne i Venstre i Dragør.

Da jeg ikke vil risikere at komme i den samme situation efter næste valg som vi er i i dag, valgte jeg på mødet at trække mig fra opstillingslisten, og dermed ikke genopstille til næste kommunalvalg i 2001. Det er livet alt for kort til.

Venstres bestyrelse i Dragør har vist mig mistillid som gruppeformand for Venstres byrådsgruppe, og samtidig må jeg erkende, at det er et umuligt job, at få den nuværende byrådsgruppe til at fungere.

På den baggrund har jeg pr. 31. maj 2000 trukket mig som gruppeformand. Ny formand vil blive valgt hurtigst muligt.

Desuden kan jeg oplyse, at såfremt forslagene var blevet vedtaget, var det min hensigt at meddele, at jeg ikke ville opstille som borgmesterkandidat, idet jeg pr. 1. juli 2000 tiltræder en ny stilling i SAS som jourhavende trafikchef. Denne stilling ønsker jeg at prioritere højere end det politiske.

Det er med beklagelse at jeg må konstatere, at hverken bestyrelsen eller et flertal af medlemmerne har forstået de reelle problemer i Venstre i Dragør, og handlet derefter.

Per Faldborg Olesen

01JUN00