Roskilde Lufthavn - G1000 cockpit - Cessna 182 - Lake Tahoe
Drop Down Menu

FLYVNING I DANMARK
I Danmark har jeg kun rettigheder til at flyve som privatpilot (PPL). Jeg har været medlem af Roskilde Flyveklub igennem mange år, hvor jeg deltager i nogle af deres ture og lejer fly. Det var også gennem Roskilde Flyveklub jeg kom ind i Roskilde Airshow.

For det meste lejer jeg fly hos hos en privatperson som har en C172 med G1000 cockpit. Ellers lejer jeg hos Roskilde Flyveklub eller hos IKAROS i Roskilde, hvor jeg er checket ud på de fleste af deres fly. Det er ikke så tit jeg kommer ud over landes grænser, undtagen USA, men nyder at flyve rundt til de mange dejlige øer i Danmark. Et flycertificat giver en mulighed for at se de mange skønne øer som der er i Danmark. Jeg tror aldrig jeg ville have kommet til f.eks. Anholdt, hvis jeg ikke havde haft et flycertificat.

I menuen under "billeder" kan du se nogle billeder fra mine ture i Danmark, og under "briefing" links til nogle af de hjemmesider jeg bruger når jeg skal ud og flyve. Hvis der er noget du vil spørge mig om, er du meget velkommen til at skrive til mig. Min e-mail er pf.olesen@webspeed.dk (Benyt venligst kopi/paste).

God fornøjelse.

De røde prikker på kortet angiver de steder jeg har fløjet til i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland.


Opdateret d. 28.3.2021